זן החודש - סורי
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

אוכל איטלקי, השף קרולה ושמן זית מסיק


השף קובי קרולה ממסעדת קרולה בחיפה, המתמחה באוכל איטלקי איכותי "אל-דנטה, כמו שמכינים באיטליה", החל להשתמש בשמן הזית של מסיק בהכנת המנות. כמו כן, יכולים לקוחות המסעדה לקנות את שמן הזית של מסיק, יחד עם מוצרים בסיסיים אחרים הדרושים להכנת אוכל איטלקי טוב: רסק עגבניות, גבינות, פסטה בעבודת יד, אנשובי ועוד. בתאבון.