זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

אושפלו- תבשיל קדירה מהמטבח הבוכארי - פויקה

תבשיל קדרה בסיר פויקה מתאים לטיולים ואירועים בטבע. באדיבות חברת טיפוס- המתמחה בארגון אירועים בטבע

אם אתם מתכננים אירועים בטבע מצורף מתכון המתאים לבישול בשטח מאחר והוא נעשה בסיר פויקה שהנו סיר כבד העשוי מברזל יצוק ומתאים לתנאי שטח. אפשר כמובן להכין את אותו המתכון בסיר כבד שאינו פויקה על הכיריים בבית. תהנו.

 

חומרים:

מספר מנות- 5-7

 

1/4 כוס שמן זית תערובת הבית של מסיק
12 שוקיים של עוף
3 כוסות אורז שטוף ומושרה במים
3 בצלים פרוסים
10 גזרים חתוכים
6 שיני שום

 

תבלינים:
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בפוייקה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמה (כ-10 דק'). מתבלים בתבלינים ומוסיפים את הגזרים למספר דקות.
3. מוסיפים אורז ומים עד שהאורז מכוסה (כ-6 כוסות) ומתבלים מעט. מביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.

4. מסירים מהאש ומשהים כ-20 דקות.