זן החודש - אסקל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

בשרים

סאטה עוף

סאטה עוף

ברוטב חמאת בוטנים
קרא עוד
חזה עוף צלוי משוח בפיקואל

חזה עוף צלוי משוח בפיקואל

מעולה להגשה עם ירקות משוחים שמן זית וקלויים
קרא עוד
נקניקיות צ׳וריפן ארגנטינאיות עם צימצ׳ורי בייתי

נקניקיות צ׳וריפן ארגנטינאיות עם צימצ׳ורי בייתי

יצאנו עם גדי קוזק, מנהל התפעול החקלאי שלנו, להכין לכבוד החג, נקניקיות צ'וריפן ארגנטינאיות עם צימצ'ורי בייתי. מתכון מהיר ופשוט, למנה ראשונה טעימה ופותחת תאבון אז... מדליקים מנגל, פותחים בקבוק יין ומתחילים!
קרא עוד
רוסטביף אנטריקוט בתנור

רוסטביף אנטריקוט בתנור

מתכון באדיבות מעדניית בת הקצב - נוף ים, הרצליה
קרא עוד
קרפצ'יו פילה עגל

קרפצ'יו פילה עגל

מתכון נפלא של מעדניית הבשר איוו המפורסמת
קרא עוד
פילה עוף בלימון ורוזמרין

פילה עוף בלימון ורוזמרין

פילה עוף בגריל מהיר מאד להכנה וטעמו נפלא. באדיבות חברת דרום אמריקה
קרא עוד
קובה מטוגן של השף ישראל אהרוני

קובה מטוגן של השף ישראל אהרוני

מבושלת או מטוגנת, עם בורגול, סולת או קמח. המאכל הלאומי בעיראק לפי מתכון של השף ישראל אהרוני
קרא עוד
סטייק טרטר עם שבבי בייגל פריכים

סטייק טרטר עם שבבי בייגל פריכים

מתכון לסטייק טרטר של השפית טניה גנידה - שפית של העשירון העליון סיאטל.
קרא עוד
אנטריקוט בתנור

אנטריקוט בתנור

באדיבות חברת דרום אמריקה, המעבירה את הידע והאהבה לבשר איכותי בסדנאות לאוהבי הגריל
קרא עוד
שיפודי יקיטורי של פרגית בדבש תמרים על קרם בטטה

שיפודי יקיטורי של פרגית בדבש תמרים על קרם בטטה

מתכון של השף אבי ביטון ממסעדת אדורה
קרא עוד
כבד קצוץ בזרעוני כמון

כבד קצוץ בזרעוני כמון

המתכון באדיבות ארז קומרובסקי מ"לחם ארז" ו"בית הספר לבישול גלילי".
קרא עוד
כרעיים עוף במרינדת שמן זית, דבש וחומץ בלסמי עם פסטו פיסטוק

כרעיים עוף במרינדת שמן זית, דבש וחומץ בלסמי עם פסטו פיסטוק

המתכון הוצג ע"י פיליס גלזר בכנס שמן הזית הבינלאומי 2011 Terraolivo
קרא עוד
אושפלו- תבשיל קדירה מהמטבח הבוכארי - פויקה

אושפלו- תבשיל קדירה מהמטבח הבוכארי - פויקה

תבשיל קדרה בסיר פויקה מתאים לטיולים ואירועים בטבע. באדיבות חברת טיפוס- המתמחה בארגון אירועים בטבע
קרא עוד
סינטה בשמן זית

סינטה בשמן זית

המתכון הוא פרי פיתוח של שף צעיר ומוכשר: נוי..... וניר מ"הבשר של ניר"
קרא עוד