זן החודש - סורי
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

גרנולה משובצת שקדים


חומרים:
3 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס שקדים טבעיים
1/2 כוס גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת
3 כפות קוקוס
3 כפות אגוזי לוז
3 כפות קשיו
1 כף שומשום מלא
1/2 כוס חמוציות

3/4 כוס סילאן
1/2 כוס שמן זית- זן קורינייקי


 

אופן הכנה:
מחממים תנור לחום של 150 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית.
מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מלבד החמוציות.
מערבבים את המרכיבים הרטובים.
מאחדים  בין המרכיבים היבשים לרטובים ומערבבים היטב.
מפזרים את התערובת על נייר האפייה בשכבה אחידה.
אופים כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מידי פעם.
מקררים היטב ומוסיפים את החמוציות.
שומרים בצנצנת אטומה.

 

משקה לאסי