זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

הדלעת של גדי

גדי הוא חלק מ"המשק", חנות משפחתית איכותית עם תוצרת חקלאית, ממוקמת במושב גבעת ח"ן, צמוד לרעננה.

"המשק" מציעים מגוון עצום של פירות וירקות תוצרת טרייה ואיכותית שמגיעה ישירות מהמגדלים. תוצרת אשר מוסיפה טעם ובריאות לחוויית האוכל!

ב"משק" ניתן לקבל רטבים, פסטות, סלטים, מוצרי חלב, מאפים, כמובן את שמן הזית של מסיק ועוד ועוד. "המשק" הוא מתחם צבעוני, מעוצב באווירה חקלאית מיוחדת, בו נעשית בחירה והקפדה על כל מוצר ומוצר עם שירות חם ואישי – כל אלו יוצרים יחד תרבות קנייה מיוחדת, המאפשרת חוויית קנייה שנותנת בית למגדלים וללקוחותיה ומביאה בשורה בריאה, מוצרים נבחרים ובצד טיפים, רעיונות וטעימות.

ניתן להזמין דרך החנות המקוונת באתר www.hameshek.co.ilטלפון 09-7604884 | החנות כשרה

חומרים ל-10 מנות:


1 דלעת תאילנדית במשקל 2.5-3 ק"ג
מלח גס


למילוי:
1 וחצי כוסות אורז אדום
חצי כוס שמן זית פיקואל
3/4 כוס חלב קוקוס
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 בצל קצוץ
3 גזרים חתוכים לקוביות
כפית כמון
2 כפות צנובר קצוץ
150 גרם פטריות פורצ'יני קצוצות (יש להשרות את הפטריות כ-20 דקות במים פושרים)
2 שיני שום קצוצות

 

אופן ההכנה:

1. מסירים את מכסה הדלעת ושומרים אותו. בעזרת כף מנקים את פנים הדלעת, מפזרים בתוכה בנדיבות מלח גס והופכים על רשת כשהפתח כלפי מטה. ממתינים שעה ושוטפים. דוקרים את קליפת הדלעת בסכין מספר פעמים.
2. בסיר קטן מטגנים את האורז בשמן זית עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את המים הרותחים, מתבלים במלח פלפל, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות.
3. מטגנים את הבצל על אש בינונית כארבע דקות בשמן שנותר, מוסיפים שום קצוץ, פטריות פורצ'יני, צנובר וחלב קוקוס. מבשלים 2 דקות נוספות.
4. מערבבים את האורז, גזר וחלב קוקוס עם שאר חומרי המילוי, מתבלים במלח, פלפל וכמון. ממלאים את הדלעת בתערובת. סוגרים את הפתח במכסה ועוטפים בנייר כסף.
5. אופים לפחות שעתיים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 200 מעלות.
מגישים את הדלעת שלמה לשולחן
בתיאבון