זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

השף שאול אדרת בחר בשמן של מסיק לבישול במסעדת התרנגול הכחול


השף שאול אדרת, ממסעדת התרנגול הכחול במתחם קניון G של מגדלי YOO בתל-אביב, החל לעבוד עם שמן מזן קורטינה של מסיק. לדברי השף אדרת, תפריט התרנגול הכחול מורכב מחשק, יצירתיות, השראה ואינטרפרטציה אישית שלו על מצרכי היום הכי טריים בשוק. המטבח מפתיע במנות מיוחדות וטעימות והמעדנייה, בה נמכרים גם זני השמן של מסיק, מפנקת את באיה במעדנים טעימים וטריים.