זן חודש יולי - לצ'ינו
נמכר לחברי המועדון בהנחה של 10% מהמחיר המלא במהלך כל חודש יולי
להזמנה זן חודש יולי 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

השקשוקה של קפה לואיז

קפה לואיז הוקם במטרה להעניק חוויה קולינארית בריאה וייחודית ללקוחותיו, וחרט על דגלו ערך זה. היום ישנם כבר 4 סניפים שפועלים במרץ ובהצלחה בטבעון, בתל אביב ובחיפה.
התפריט של קפה לואיז מוקפד מאד ועל טהרת האוכל הבריא, בליווי קפדני של מומחים לתזונה טבעית. האוכל כולו מבוסס על מרכיבים טבעיים וטריים, שמן זית, ביצי חופש אורגניות, ירקות אורגניים ולחמים שנאפים במקום. אנחנו שמחים לשתף פעולה כבר תקופה ארוכה עם דפנה וכל הצוות של קפה לואיז ולקדם את האוכל הבריא והתוצרת המקומית שלנו.

את השקשוקה שלהם טעמנו כשאירחנו אצלנו את הצוות במהלך המסיק. הם עשו סיור וראו את המכונות המוסקות, ואנחנו התענגנו על התבשילים שלהם. מומלץ בחום!

חומרים:


בצל קצוץ

פלפלים

שום

עגבניות

מלח פלפל

פלפל חריף

ביצי חופש

קוביות גבינת פטה עיזים

פטרוזיליה וכוסברה

שמן זית פיקואל

 

אופן ההכנה:

1. במחבת כבדה מאדים בשמן זית את הבצל הקצוץ, פלפלים, שום, עגבניות.

2. ממליחים ומפלפלים, מוסיפים פלפל חריף קצוץ לפי הטעם. מומלץ הרבה!

3. מבשלים כ-6-7 דקות.

4. מוסיפים ביצי חופש טריות ומנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 3-4 דקות.

5. פותחים את המכסה, מפזרים קוביות פטה עיזים ומבשלים עוד דקה.

6. מפזרים פטרוזיליה וכוסברה - יחד או לחוד, ממליחים ומפלפלים את הביצים ואוכלים ישר מן המחבת!