זן החודש - אסקל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

זיתים כבושים - מסעדת הרברט סמואל

 

חומרים:


רוזמרין - עלים מופרדים

תימין - עלים מופרדים גס

אורגנו - עלים מופרדים גס

מרווה - עלים מופרדים גס

פלפל ירוק חריף, חתוך לטבעות

צ'ילי אדום, חתוך לאלכסון

לימון פרוס

מלח
שמן זית שמן הבית לכיסוי

 

 

אופן ההכנה:


1. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה
2. מקררים לגמרי
3. שופכים את המסה על תערובת הזיתים
4. מערבבים
5. מעבירים לצנצנות