זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

טוב שם טוב, משמן זית טוב

בהמשך לתהליך המיתוג שעברה לאחרונה, תופסת מסיק מקיבוץ מגל עמדת הובלה בשוק שמן הזית האיכותי. בתאריכים 17-18 במאי 2011, התקיימה בירושלים הועידה השנייה לשמן זית - TerraOlivo. במסגרת הועידה, נערכה תחרות טעימות של מוצרי שמן זית מסוג כתית מעולה ובמקביל, נערך כנס מקצועי שנועד להעלות את איכות שמן הזית בישראל ולהגביר את המודעות לשמן זית איכותי. ההרצאות עסקו בנושאים הבאים:

- גידול זיתים והשבחת איכותם
- ייצור שמן זית איכותי
- טעימת שמן זית וקוביעת איכותו על פי מדדים מקצועיים המקובלים בעולם
- שיווק שמן זית איכותי בארץ ובחו"ל
- סגולותיו של שמן הזית לשמירה על הבריאות (טיפול בדלקות אזניים, שמירה על הקול, שיפור הזיכרון ועוד)

בלטה בכנס הרצאתו של אלירון טובי – מומחה למיתוג אסטרטגי, שעסקה במיתוג מוצרי שמן זית. ההרצאה ניתנה בחסות מסיק קיבוץ מגל, תחת הכותרת: "טוב שם טוב משמן זית טוב"

 

 

 

 

לתחרות הוגשו 302 מוצרי שמן מ-19 מדינות. (עליה של 60% מהשנה שעברה). טעימת השמן בוצעה על ידי צוות של 30 מומחים מן העולם. מסיק-קיבוץ מגל הגישה לתחרות 4 זנים: סורי, קורטינה, פיקואל והבלנד המיוחד שיצרה עבור מסעדת הרברט סמואל. (הבלנד המיוחד משמש את צוות השפים במסעדה וכן נמכר ללקוחות המסעדה).

בטקס חלוקת הפרסים, היתה מסיק מיוצגת בכבוד:

 

- זן השמן הסורי זכה בפרס Prestige Gold וכן בפרס שמן הזית הסורי הטוב ביותר.
- זן קורטינה של מסיק זכה גם הוא בפרס Prestige Gold.
- שמן הבית (בלנד של מספר זנים ) ושמן פיקואל זכו בפרס Gold.

אורן הכסטר-מנכ"ל מסיק, השתתף בפנל מנכ"לים מובילים במשק שמן הזית. הפנל התמקד בהגברת המודעות והגדלת צריכת שמן הזית האיכותי בישראל. "פשוט, צריך להקפיד על כל הכללים" מסביר אורן את ההצלחה לאורך שנים ומוסיף: "ארץ ישראל נודעה תמיד כמרכז גידול שמן זית איכותי. כל הידע קיים וזמין לכל. צריך רק לאהוב את זה ולהקפיד על כל פרט בתהליך הגידול, הייצור והשיווק. אין פשרות".