זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

טראפלס מריר בניחוח שמן זית וצ'ילי

מתכון של השוקולטייה רונן אפללו מ- Emilya - Chocolate-Passion

חומרים:


מצרכים לגנאש:

125 גרם שמנת מתוקה 32%

35 גרם גלוקוזה

25 גרם צ'ילי חריף טרי

30 גרם שמן זית מזן פיקואל

310 גרם שוקולד מריר 70% Guanaja של וולרונה

20 גרם חמאה

 

מצרכים לציפוי:

שוקולד חלב 41% Guanaja Lactee של וולרונה

200 גרם קקאו וולרונה

 

אופן ההכנה:

1. על "באן מרי" ממיסים בעדינות כמחצית מכמות השוקולד המריר (155גרם) ומחברים יחד עם החצי הלא מומס לקערה נפרדת.

2. מרתיחים את השמנת יחד עם הגלוקוזה הרתחה מבוקרת. יש לוודא שהגלוקוזה מתמוססת היטב.

3. כאשר השמנת רותחת יש לשפוך אותה בעדינות על השוקולד ולהמתין כ-2 דקות כדי שכל השוקולד יימס היטב.

לאחר כ-2 דקות מערבבים את כל התערובת בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ומניחים בצד להתקררות.

4. כשהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 35 מעלות, מוסיפים שמן זית, החמאה והצ'ילי (קצוץ דק ככל שניתן).

מערבבים שוב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

5. מניחים את התערובת להתקררות במקרר כ-4 שעות.

6. לאחר 4 שעות יוצרים כדורים בעזרת כף (לא גדולים מדי).

 

הציפוי:

1. לאחר שהכנו את כדורי השוקולד, אנחנו מגבשים את שוקולד החלב "טמפרור". לאחר שהשוקולד מתגבש ואפשר להתחיל לעבוד איתו יש לטבול את הכדורים בשוקולד.

2. מיד כשהברק מתחיל להעלם מגלגלים בעדינות בקקאו ומניחים בצד להתייבשות.

3. לאחר שסיימנו לטבול את כל הטראפלס מומלץ להכניס אותם למסננת בעדינות ולנקות מעודפי קקאו.

בתיאבון.

לאתר Emilya - Chocolate-Passion - הקליקו כאן