זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

לביבות ירקות מטוגנות בשמן זית

חומרים:
בצל גדול
1 כרשה
4-5 תפוחי אדמה בינוניים, רצוי מזן דזירה
2 ביצים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
3 כפות קמח
שמן זית לצ׳ינו או קורינייקי

 

 

אופן ההכנה:
קוצצים דק את הכרישה ואת הבצל.
קולפים את תפוחי האדמה ומגגרים גס בפומפייה.
מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם הבצל הקצוץ והכרישה.
מוסיפים את יתר המרכיבים – ביצים, קמח ותבלינים – ומערבבים היטב.
מחממים שמן (לצ׳ינו או קורינייקי) במחבת כבדה על גבי להבה בינונית.
יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים שוב את הנוזלים. מטגנים עד הזהבתן של הלביבות.
מגישים חם עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה בתוספת עירית קצוצה או מעט פטרוזיליה.

 

משקה לאסי