זן החודש - 10% הנחה על השקדים!
מחיר: 25 ש"ח
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

מוס שוקולד עם שמן זית

קינוח מפנק שהכנו עם שמן זית לצ'ינו
מדהים מה אפשר לעשות עם שמן זית. אמנם אנחנו רגילים להשתמש בו בעיקר לבישול ולתיבול, אבל פעם גם זה נראה לנו מוזר - לבשל בשמן זית?
תאמינו או לא, אנחנו אופים עם שמן זית עוגות ועוגיות, אנחנו מכינים איתם אפילו קינוחים. כל מה שצריך לעשות זה להעיז ולהחליף את החמאה בשמן זית

חומרים ל-6 מנות:


3/4 כוס שמן זית לצ'ינו

270 גרם שוקולד מריר

7 ביצים- מופרדות

130 גרם (כוס) סוכר

30 גרם (שתי כפיות) ברנדי

גרירת תפוז או לימון

 

אופן ההכנה:

1. המיסו את השוקולד על הגז, הורידו מהאש והוסיפו את שמן הזית בזרם קבוע תוך ערבוב עם מטרפה.
2. הוסיפו את הברנדי.
3. הקציפו את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד לתערובת אוורירית.
4. הוסיפו לתערובת השוקולד וערבבו בעזרת לקקן.
5. הקציפו את החלבונים עם החצי הנותר של הסוכר עד לתערובת אוורירית..
6. קפלו בעדינות אל תערובת השוקולד.
7. מזגו את התערובת לכוסיות והכניסו למקפיא.