זן החודש - שקדים השני ב50% הנחה!
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

מסיק במגל

בשבת, 3 בדצמבר 2011, חגגנו בכרם הזיתים שלנו במגל את עונת המסיק. איתנו, השתתפו מאות מחברי מועדון הלקוחות, שהגיעו ליום של חוויה בטבע. המשתתפים בחגיגה יכלו לטפס על הבוצרת והמנערת, שבעזרתן אנו מבטיחים מסיק יעיל ואיכותי, בדיוק ברגע הנכון, כשהזיתים מוכנים לכבישה

 

יצירה בטבע

הילדים נהנו מפינות יצירה, ברוח המסיק. בפינה אחת, קישטו צנצנות זכוכית ומילאו אותן בזיתים טריים, כדי לכבוש בבית. יחד עם הצנצנת, קיבלו דף הוראות מפורט עם מתכון של זיתים כבושים. בפינה שניה, הכינו כתרים מענפי זית. ובמקביל, השתתפו בסדנת ג'גלינג של "גובהטרון" שהוסיפה צבעוניות לאירוע המרגש. ולצד המשחקים, נהנו מפיתות טריות על הטאבון... טבולות כמובן בשמן זית.

פינת יצירה לילדים

 

צוות השופטים

תחרות זיתים כבושים

לתחרות הוגשו 20 מנות של זיתים כבושים לטעימה. בצוות השופטים השתתפו: רן כהן (יו"ר ועדת השופטים), נעמה שוורץ, אלון גולן, ענת מורג, גלי בלו. כולם בעלי סמכות ודעה בכל הקשור לאוכל וטעם. השיפוט התבסס על "טעימה עיוורת", כשהשופטים לא יודעים מי עומד מאחורי כל מנת זיתים. לאחר הטעימה, הוכרזו הזוכים בתחרות:

• מקום ראשון – אלכס נאקי
• מקום שני – חנה יגר
• מקום שלישי – פרס זה התחלק בין משפחת הסנס ומשפחת הכסטר

 

הפעם בלטו חברי קיבוץ מגל בין מביאי המנות. אנחנו מקווים שבשנים הבאות יגדל מספר הניגשים לתחרות מכל רחבי המדינה.

 

הצגת תכלית בכרם

בשני סבבים, הוזמנו כל המשתתפים לכרם הזיתים. שם הודגם מסיק ממוכן בעזרת המנערת. היא אוחזת בגזע העץ ומנערת אותו בתדירות גבוהה עד לנפילת הזיתים. הילדים הפעילו יחד עם הצוות את המנערת ואספו את הזיתים שנפלו מהעץ אל המסוע.


אורן הכסטר – מנכ"ל מסיק – קיבוץ מגל אומר: "קשה לתאר את החוויה של קטיף הפירות, לאחר עונה ארוכה של טיפוח קפדני. זו התרגשות גדולה עבורנו, ואנו מודים לכל חברי מועדון הלקוחות שבאו לחגוג איתנו".


להתראות בשנה הבאה.צוות מסיק – קיבוץ מגל.

הילדים נהנו מתצוגת טרקטורים ומכונות