זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

נקניקיות צ׳וריפן ארגנטינאיות עם צימצ׳ורי בייתי

יצאנו עם גדי קוזק, מנהל התפעול החקלאי שלנו, להכין לכבוד החג,
נקניקיות צ'וריפן ארגנטינאיות עם צימצ'ורי בייתי.
מתכון מהיר ופשוט, למנה ראשונה טעימה ופותחת תאבון
אז... מדליקים מנגל, פותחים בקבוק יין ומתחילים !

 

חומרים:

נקניקיות צ'וריסו מבשר בקר טחון גס
-שיפודי צ'וריסו (שיפוד כפול המקל על הפיכת הנקניקיות)
-באגט טרי / לחמניות אצבע

לצ'ימיצ'ורי:

חבילת פטרוזילה
ראש שום
גמבה אדומה X1
רבע כוס שמן זית מזן קורטינה
רבע כוס חומץ
מלח ופלפל- לפי טעם

 

אופן ההכנה:

מדליקים מנגל על אש נמוכה (עדיף להשתמש במנגל שאפשר לשלוט על גובה הרשת מעל האש). לא צריך למהר עם בישול הנקניקיות, בערך 30 40 דקות על אש נמוכה.
והצ'ימיצ'ורי- במעבד מזון, קוצצים גס את כל המרכיבים יחד ומגישים.
טיפ- כדאי להכין את הצ'מיצ'ורי יומיים לפני . כך גם אנחנו נותנים לחומץ זמן להתאדות וגם לתת לטעמים להתחבר ולהתיישב.ניתן לשמור את הצ'ימיצ'ורי עד חודש במקרר!