זן החודש - שקדים השני ב50% הנחה!
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

סאטה עוף

 

 

חומרים:

1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס סויה
2-1 שיני שום כתושות
2 כפות שמן קנולה
פלפל ומעט מלח

 

לרוטב:
בצל בינוני

פיסת שורש ג'ינג'ר מקולף
1 כף שמן
3 שיני שום
150 גרם בוטנים קלופים, קלויים וטחונים גס
קופסת חלב קוקוס
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס סויה

כשרותח, מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים סויה ובוטנים קלויים.

מערבבים את  מרכיבי המשרה בקערה גדולה, מכניסים את העוף ומצננים שעה במקרר.
משפדים את נתחי חזה העוף וצולים במחבת פסים או על גריל.


הכנת הרוטב: קוצצים בצל ומטגנים אותו.
קוצצים דק את השום, ומגרדים את הג'ינג'ר. מוסיפים למחבת ומטגנים על אש בינונית במשך דקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס.

כשרותח, מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים סויה ובוטנים קלויים.
מגישים חם.