זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש

מסעדת רביבה וסיליה - רמת השרון

חומרים:


160-200 גר' פילה לוקוס טרי

כף עירית קצוצה

כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים

1 בצל שאלוט קצוץ

4 כפות מיץ לימון

5 כפות שמן זית קורטינה

2 כפות מרטיני יבש

חצי כפית גרדת לימון

מלח מלח ים אטלנטי

 

אופן ההכנה:

1. לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור

2. לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ

3. לערבב עם מיץ הלימון

4. לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך

 

הצעת הגשה:
בכוס מרטיני עם ברוסקטה

 

להכנת הברוסקטה:

1. לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר

2. לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים

3. להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה