זן החודש - סורי
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

סלט חם של ירוקים מוקפצים עם גבינת תום

באדיבות סטודיו לצילום דן לב

חומרים:


חצי חבילה של אפונה סינית \ שעועית ירוקה רחבה
2 יחידות דלעת ערמונים
2 יחידות זוקיני
חבילת אספרגוס (לא חובה)
חופן צנוברים קלויים או אגוזי קשיו
100 גרם גבינת תום\ פקורינו חתוכה לקוביות
שמן זית פיקואל
חומץ בלסמי
2 שיני שום
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון

 

אופן ההכנה:


1. חולטים את האפונה והאספרגוס במים רותחים, מוציאים לקערה עם מי קרח ע"מ לעצור את הבישול.

2. קוצצים לחתיכות של 2 ס"מ את האפונה, האספרגוס והזוקיני.

3. חותכים את דלעת הערמונים לסירות דקות ואופים בתנור כרבע שעה בחום גבוה.

4. מטגנים שום קצוץ, מוסיפים את הירוקים ומקפיצים כ-7 דקות.

5. מוסיפים מלח פלפל וכ-2 כפות חומץ בלסמי תוך כדי הקפצה.

6. מוציאים לקערה ומוסיפים את האגוזים והגבינה.

7. מזליפים מעט לימון ושמן זית, מתקנים תיבול ומגישים חם.