זן החודש - אורגני
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום

מנת ספגטי בטעם מסורתי - רשת מסעדות נובה ג'ויה

חומרים ל-2 מנות:


250 גר' ספגטי

3 כפות שמן זית - זן קורינייקי מומלץ

3 שיני שום קצוץ טרי

מלח

1 צ'ילי יבש חתוך

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה , מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום).

3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת

4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.