זן החודש - שקדים השני ב50% הנחה!
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

סקירה – זני שמני הזית של מסיק מגל

הכירו את המוצרים שלנו
 

בכל שנות קיומו, שמן הזית זכה למוניטין שהולך לפניובזכות סגולותיו הרבות. לשמן המופק מזיתים ישנם יתרונות רבים ועל כן ניתן להשתמש בו בדרכים שונות. על מנת שערכו וסגולותיו ישמרו גם בעת השימוש, במסיק מגל מציעים זנים שונים של אותו מוצר בסיסי ולהלן סקירה – זני שמני הזית של מסיק מגל.


שמן זית לאפייה, טיגון ובישול


בעולם המודרני קיים ערך רב לאורח חיים בריא ולתזונה נכונה ולכן על מנת לבשל, לטגן או לאפות נדרש להשתמש בשמן בעל טמפרטורת עישון גבוהה. יתרון נוסף לשימוש בשמני הזית המיועדים לבישול, טיגון ואפייה הוא שהם מהווים תחליף בריא בהשוואה למכלול האפשרויות האחרות. בסדרת השמנים הזו מככבים שלושה שמנים עיקריים והם לצ'ינו, פיקואל וקורינייקי המאופיינים בארומה ייחודית, טעם עדין ועמידות גבוהה לחום.


תיבול סלטים


אחד המאפיינים הבולטים של הבישול הים תיכוני הוא השימוש בשמן הזית לצרכים רבים כאשר העיקרי ביניהם הוא תיבול סלטים. הארומה הייחודית שלו תורמת להעשרת טעמו של כל סלט ובכדי ליצור טעם בלתי נשכח מאסופת ירקות חתוכים קיימים ארבעה זנים עיקריים והם שמן הבית, סורי, קורטינה ואורגני. הייחוד של ארבעת המופלאים בא לידי ביטוי בארומה דומיננטית ומרירות גבוהה יתרונות ההופכים אותם למתאימים ביותר לכל סוג של תיבול.

שמני הזית של מסיק מגל
סוגי שמן הזית

 

על אף שבעולם המטבח כל הזנים נכללים תחת קטגוריה בסיסית ייחודם בכך שהנם גם עומדים בפני עצמם ועל כן במסיק מגל כל בקבוק מקבל את הכבוד המגיע לו ומתהדר ברשימת מאפיינים ייחודית.

לצ'ינו– זן פופולרי בעל טעם עדין ורמת מרירות נמוכה המתאים במיוחד לטיגון ובישול בשל עמידות לחום גבוהה.
פיקואל–טעמו של הפיקואל ייחודי ומפתיע היות ומזכיר את טעמם של מיצי הדרים. התרומה שלו לעולם הבישול הנה בלתי מעורערת היות ומוסיף עניין ועומק למכלול הטעמים.
קורינייקי–אחד המאפיינים העיקריים שלו הוא טעמו העדין יחד עם  זאת הוא מתבלט בעקבות מרקמו השמנוני מה שהופך אותו למושלם לתיבול ולבישול מאכלים בנוסח ים תיכוני.
שמן הבית–ייחודו נקבע על ידי שני גורמים והם האחד,שהוא מיוצר מכמה זנים של עצי זית אשר נבחרים בקפידה על ידי צוות מומחים מדי שנה בשנה והשני הוא שטעמו העדין מייצג את המסיק היות ומיוצר מעצי הזית של קיבוץ מגל.
סורי –הסורי מאוד נפוץ היות ומרירותו הגבוהה וטעמו המשובח ידועים כעשירים ועל כן הוא משמש לתיבול מאכלים שונים.
קורטינה–מרירותו הגבוהה וטעמו העז הם שהופכים אותו לכל כך מיוחד ואותנטי לעומת הסוגים האחרים.
אורגני –בדומה לשמן הביתגם האורגני מיוצרמעצי זית הגדלים בקיבוץ עצמו אך בניגוד אליו, עצים אלו גדלים בחלקה אורגנית. טעמו מריר והוא משולב מכמה זנים שונים הנבחרים לאחר מלאכת מחשבת של טובי המומחים.