זן החודש - סורי
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

פילה דג צלוי בלימון ושמן זית

 

חומרים:
4 חצאי פילה דג דניס
רבע כוס שמן זית מזן ל׳צינו
עגבניות מיובשות
מיץ מלימון אחד
מלח פלפל

עלי בזיליקום
עגבניות מיובשות
2 עגבניות לכל דג

אופן ההכנה:

1. ערבבו את שמן הזית עם הלימון המלח והפלפל.

2. השרו את הדג במשרה לילה במקרר.

3. חממו תנור ל-200 מעלות

4. סדרו על נייר אפיה את הדג, כמה עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות


5. לפפו את נייר האפיה וסגרו. הכניסו לתנור כ-15 דק׳

6. הגישו חם