זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

פילה עוף בלימון ורוזמרין

פילה עוף בגריל מהיר מאד להכנה וטעמו נפלא. הוא מוכן תוך כמה דקות ואפשר להכין אותו במרינדה מתובלת, לכסות אותו ברוטב טעים או להעשיר את טעמו במבחר תבלינים וירקות לפי טעמכם. בהשוואה למנות בשר אחרות, הוא מאפשר הגשה של מנה עשירה וטעימה, במחיר סביר. התיבול בלימון ורוזמרין מוכר ומקובל בארגנטינה. טעמו עשיר ומעודן. השימוש בענפי הרוזמרין כשיפודים, מעשיר את הטעם ומאפשר הכנת מנה מעוצבת ומיוחדת.

חומרים:

1-1.5 ק"ג פילה עוף מופשר

חומרי המשרה:
5 לימונים
10-20 ענפי רוזמרין עבים - להוריד את העלים משני שליש מהענפים ולשומרם.
כף טימין
מיץ מלימון וחצי
5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית שמן הבית של מסיק
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. לגרד במגרדת את 5 הלימונים.
2. להניח במכתש ועלי את כל חומרי המשרה, כולל העלים מענפי הרוזמרין וגרידת הלימון. לכתוש היטב את כל החומרים.
3. לחתוך את פילה העוף לקוביות בגודל 3X3 ס"מ ולהשרות בין חצי שעה לשעתיים.
4. לקחת את ענפי הרוזמרין, לחדד את הקצה ללא העלים, לשפד על הענפים את נתחי פילה העוף המושרים ולצלות על הגריל.להקפיד על צלייה מעטה על מנת לא לייבש את נתחי הפילה.