זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

קונפי גבינת פטה בשמן זית, עגבניות ושום

ממטבחו של דרור פילץ

דרור פילץ נודע בזכות סדנאות עישון בשר ופיצות שהוא עורך במטע אבוקדו קסום בגני יהודה. הבישול של דרור מבוסס על מרכיבים שהוא משיג בכל רחבי הארץ, ישירות מהמגדלים והיצרנים במשקים פרטיים קטנים. והמתכונים, עממיים, על בסיס המטבח הים תיכוני. "טעים, בריא ונראה נפלא" אומר דרור.

חומרים:


רבע קוביית גבינת פטה כבשים
חצי כוס שמן זית מזן קורינייקי
עגבנייה בינונית מגורדת
2 שיני שום כתושות
מלח גס
מעט אורגאנו

 

אופן ההכנה:

1. במחבת אלומיניום בקוטר של 12-15 ס"מ, מניחים את פרוסת הגבינה ויוצקים מעליה את שמן הזית עד לכיסוי מלא.

2. מעל – מגרדים את העגבניה ומתבלים במלח ובשום.

3. מחממים תנור לחום בינוני, ואופים את הגבינה כעשרים דקות או עד שיש סימני השחמה.


להגשה:

מפזרים עלי אורגאנו, אפשר גם פטרוזיליה
טעים! עם בגט טרי...