זן החודש - פיקואל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

קפרזה עגבניות

באדיבות אליאב גולדנברג, שף ראשי של מסעדת ג'ויה

חומרים:

 

כדור גדול של מוצרלה במים

עגבניית תמר גדולה חתוכה ל – 4 פלחים לאורך.

3 עגבניות שרי – חצויות לרוחב

3 עגבניות שרי תמר - חצויות לאורך

4 עגבניות שרי צהובות – חצויות לרוחב

1 כף בצל ירוק פרוס דק לרצועות אלכסוניות

4-5 טבעות של בצל סגול בינוני פרוס דק לרוחב

פלפל גרוס + מלח ים אטלנטי

4-5 עלי בזיליקום בינוניים

5-6 רצועות של פרמז'אנו (ליצור בעזרת קולפן מגוש פרמז'אנו)

מיץ מלימון טרי

שמן זית כתית מעולה אורגני

 

אופן ההכנה:
 

1. להדליק גריל עליון בתנור או בטוסטר אובן. לסדר את פלחי עגבניית התמר על תבנית כשהקליפה כלפי מטה, להכניס לתנור קרוב ככל הניתן לגריל למספר דקות עד קבלת צריבה על פני העגבנייה ולהוציא מהתנור.

2. לסדר את פלחי העגבנייה הצרובים בארבע פינות של צלחת שטוחה.

3. קורעים את כדור המוצרלה ל-8 קרעים ומניחים על הצלחת בין פלחי העגבנייה.

4. מפזרים את כל חצאי עגבניות השרי על הצלחת תוך הקפדה על צבעוניות.

5. לפזר על הצלחת לפי הסדר: בצל ירוק, זיתים, צנונית, בצל סגול.

6. להמליח ולפלפל.

7. להניח עלי בזיליקום ופרמז'אנו ולזלף מיץ לימון ושמן זית בנדיבות.