זן החודש - אסקל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

רוסטביף אנטריקוט בתנור

בת הקצב הינה מעדניית בשרים הממוקמת במרכז מסחרי נוף-ים בהרצליה.
בבת הקצב הבשר זה לא רק אוכל אלא דרך חיים.
ניתן למצוא במעדנייה מגוון רחב של נתחים אשר עונים לטעמו ולצרכיו של כל אחד ואחד.
המוטו שלנו: לכל נתח בשר יש את דרך התיבול וההכנה שלו ואנחנו נדריך אותך כיצד.

בנוסף לנתחים עסיסיים ומשובחים, ניתן למצוא אצלנו רטבים, תבלינים, פסטות, יינות, שמן זית, ציוד ואביזרים למטבח ועוד.

חומרים:

2 ק"ג נתח אנטריקוט מובחר
חצי כוס שמן זית קורטינה
2 כפות חרדל דיז'ון (רצוי טריפל קראנץ')
כף פלפל גרוס
2 כפות דבש
5 שיני שום קלופים וחצויים
ענף רוזמרין
כף מלח גס

 

אופן ההכנה:

1. הכנת המרינדה - מערבבים בקערה את שמן הזית,חרדל,פלפל גרוס,דבש ורוזמרין, עד לקבלת תערובת אחידה.

2. בעזרת סכין חדה נחורר את הנתח מס' חורים שאליהם נחדיר את שיני השום.

3. שופכים את המרינדה שהכנו על הנתח ומעסים אותו היטב.

4. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות,מניחים את הבשר על גבי רשת ומתחתיה תבנית אפייה עם שתי כוסות מים, למשך 25 דקות.
לאחר 25 דקות,מורידים את חום התנור ל 180 מעלות למשך שעה ורבע (למצב מדיום - מומלץ).
למי שמעדיף את הבשר ברמת צלייה של medium - well ממשיכים לצלות 10-15 דקות נוספות.

5. מוציאים את הרוסטביף מהתנור ומשאירים בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני הפריסה.

מומלץ להגיש לצד הרוסטביף פלחי תפוח אדמה אפויים.