זן החודש - סורי
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

טיגנת בשמן זית - הרווחת !
 

ע"פ מועצת הזית העולמית, טמפ' הרתיחה של שמן זית היא הגבוהה ביותר מבין השמנים השונים. מה זה אומר? זה אומר שחמאה, מרגרינה ושמנים שונים שאנו רגילים לטגן איתם נשרפים הרבה יותר מהר משמן זית. כשאנחנו שמים שמן על המחבת, בנקודה מסויימת השמן מתחיל להשרף, זוהי נקודת העישון שלו. נקודת העישון של שמן זית גבוהה הרבה יותר מנקודת העישון של שמנים אחרים ולכן בריא יותר, נוח יותר וטעים הרבה יותר לטגן עם שמן זית.
 

המלצה שלנו - נסו לטגן שניצלים בשמן זית !

  • לצ'ינו

    אלו האוהבים שמן זית בעל ארומה עדינה המחליקה בגרון, ייהנו מאוד משמן הלצ'ינו. מתאים במיוחד לטיגון, בישול ואפיה.
    מידע והזמנה
    לצ'ינו 
  • פיקואל

    מצטיין בארומה ייחודית ומפתיעה. מומלץ לבישול וטיגון מפני שעמידותו לפירוק בחום גבוהה
    מידע והזמנה
    פיקואל 
  • ארבקינה

    מצטיין בארומה ייחודית ומפתיעה. מומלץ לבישול וטיגון מפני שעמידותו לפירוק בחום גבוהה
    מידע והזמנה
    ארבקינה 
  • קורינייקי

    בעל טעם עדין, מרקמו שומני מאד. מתאים לתיבול מאכלים ים תיכוניים
    מידע והזמנה
    קורינייקי