זן החודש - אסקל
להזמנה זן החודש 

מועדון הלקוחות
הצטרפו עכשיו

הירשם למועדון הלקוחות

הירשם למועדון הלקוחות

יומולדת

הזן שלי | סמן הכל







captcha

תפוחי אדמה בקרם פרש

לקראת חג השבועות, החלטנו לגוון ובמקום להביא עוגות גבינה - הבאנו אוכל טעים. המתכון מתאים לכל מנה כתוספת נהדרת וטעימה - גם בחג וגם ביום חול. מתכון פשוט מאד שאפילו מאותגרי המטבח הגדולים ביותר לא יכולים ליפול איתו.

חומרים ל5- סועדים:


6-8 תפוחי אדמה (מומלצים תפו"א אדומים)
1 קופסא של קרם פרש
שמן זית מזן שמן הבית
4-5 ראשי שום כתושים
עשבי תיבול - טימין, אורגנו
מלח

 

אופן ההכנה:

1. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומסדרים אותם בתבנית גדולה.
2. מערבבים את הקרם פרש עם השום ועשבי התיבול, מתבלים לפי הטעם.
3. מערבבים את תפוחי האדמה שבתבנית עם התערובת.
4. מזליפים בנדיבות שמן זית מעל כל התבנית.
5. מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ל-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים והם רכים לגמרי.
6. לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרמזן או גבינה קשה מגורדת.