תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

ברוסקטת רטטוי בקורינייקי

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

מתכון נפלא לברוסקטת רטטוי.
קל להכנה, מתובל היטב וכל כולו בריאות!

 

חומרים

2 זוקיני ירוק קשה ומוצק
2 חצילים בלאדי קלופים
3 בצלים סגולים קלופים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
בזיליקום טרי
כף סוכר חום
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
4 שיני שום קצוצות דק
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1/2 כוס שמן זית קורינייקי
מלח ופלפל שחור גרוס
פרוסות לחם קלויות בתנור

אופן ההכנה

חותכים את הירקות לקוביות קטנות ושומרים כל ירק בקערה נפרדת.
מחממים מעט שמן זית ומתחילים לאדות את הירקות 2-3 דקות עד ריכוך והזהבה, כל סוג בנפרד.
שומרים את הירקות המאודים בקערות.
מניחים את כל הירקות בסיר גדדול, מוסיפים, רסק העגבניות, סוכר, חומץ, שום ובזיליקום.
מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך תוך כדי ערבוב עדין למשך כעשר דקות עד רבע שעה,
עד לאידוי החומץ ומתקבל תבשיל עשיר וצבעוני. ממליחים ומפלפלים!

הגשה

מגישים חם על פרוסות לחם שנמשחו בשמן זית ונקלו בתנור.
בתיאבון

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן