תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

גלילות חצילים ממולאות שקדים ועשבי תיבול

פתיח נהדר לארוחה

מנה ל-6 סועדים

1 חציל פרוס דק לאורך (חצי סנטינטר)
שמן זית (ארבקינה)
מלח ופלפל

1/2 חבילת שקדים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
מלח ופלפל

רכז רימונים
גרעיני רימון

אופן ההכנה

אופן הכנה:
מושחים את פרוסות החציל בשמן זית (ארבקינה), מפזרים מעט מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-8 דקות (עד ריכוך ומעט צבע). מצננים.
קולים את השקדים, מצננים וקוצצים.
טוחנים 1/4 מכמות השקדים למשחה.
מערבבים יחד את מחית השקדים והשקדים הקצוצים יחד עם עשבי התיבול, השום המלח והפלפל.
מניחים מעט מתערובת האגוזים בצידו הרחב (בסיס החציל) של פרוסת חציל ומגלגלים.
ממשיכים עם כל פרוסות החציל.
מתבלים את הגלילות חציל ברכז רימונים ומגישים עם גרעיני רימון

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן