תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

גרנולה משובצת שקדים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

לצ׳ינו

בעל טעם עדין במיוחד

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

אין כמו גרנולה טעימה להתחיל איתה את היום או סתם לנישנוש בין הארוחות, קבלו מתכון קליל – לגרנולה ביתית.

חומרים

3 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס שקדים טבעיים
1/2 כוס גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת
3 כפות קוקוס
3 כפות אגוזי לוז
3 כפות קשיו
1 כף שומשום מלא
1/2 כוס חמוציות
3/4 כוס סילאן
1/2 כוס שמן זית- זן לצ׳ינו

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 150 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית.
מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מלבד החמוציות.
מערבבים את המרכיבים הרטובים.
מאחדים  בין המרכיבים היבשים לרטובים ומערבבים היטב.
מפזרים את התערובת על נייר האפייה בשכבה אחידה.
אופים כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מידי פעם.
מקררים היטב ומוסיפים את החמוציות.
שומרים בצנצנת אטומה

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן