תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

זיתים כבושים – מסעדת הרברט סמואל

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

חומרים

רוזמרין – עלים מופרדים

תימין – עלים מופרדים גס

אורגנו – עלים מופרדים גס

מרווה – עלים מופרדים גס

פלפל ירוק חריף, חתוך לטבעות

צ'ילי אדום, חתוך לאלכסון

לימון פרוס

מלח
שמן זית שמן הבית לכיסוי

אופן ההכנה

1. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה
2. מקררים לגמרי
3. שופכים את המסה על תערובת הזיתים
4. מערבבים
5. מעבירים לצנצנות

במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג

שמן הבית

שילוב זנים שונים הנותן טעם וניחוח ייחודי למסיקקיבוץ מגל. מתאים לטיגון, בישול ותיבול קר.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן