תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

זיתים כבושים – מסעדת הרברט סמואל

חומרים

רוזמרין – עלים מופרדים

תימין – עלים מופרדים גס

אורגנו – עלים מופרדים גס

מרווה – עלים מופרדים גס

פלפל ירוק חריף, חתוך לטבעות

צ'ילי אדום, חתוך לאלכסון

לימון פרוס

מלח
שמן זית שמן הבית לכיסוי

אופן ההכנה

1. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה
2. מקררים לגמרי
3. שופכים את המסה על תערובת הזיתים
4. מערבבים
5. מעבירים לצנצנות

במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג

שמן הבית

שילוב זנים שונים הנותן טעם וניחוח ייחודי למסיקקיבוץ מגל. מתאים לטיגון, בישול ותיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X