אולי יעניין אותך גם
מתכון קליל ואלגנטי לחטיף שקדים ואגוזים נפלא!
חומרים
2 כוסות פירות יבשים, שקדים ואגוזים
¼ כוס סוכר חום
1 ביצה טרופה
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס תותים מיובשים / קיווי מיובש / אננס מיובש / ליצ׳י מיובש / חמוציות מיובשות / צימוקים בהירים מיובשים קצוצים דק מאוד
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את התחתית והדפנות של תבנית בגודל 30×20 ס"מ, בנייר אפייה.
שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית ומשטחים לעובי אחיד.
אופים 15-18 דקות עד שמזהיב. מצננים וחותכים לאורך ולרוחב לכ-12 מלבנים.
אחרי צינון נוסף, ניתן לארוז בשקית צלופן קטנה.

במתכון זה השתמשנו
בשקד טבעי
מגיע ארוז באריזת וואקום לשמירה על הטריות
