במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
אסקל
בעל מרירות בולטת וחריפות מאוזנת

אולי יעניין אותך גם
סלט בריאות קייצי
חומרים
- 1 חב׳ פטרוזילה (או מיקרו פטרוזיליה)
- חופן עלי נענע
- לימון
- חופן שקדים קצוצים או פרוסים
- שמן זית (אסקל)
- חצי כוס קוסקוס מבושל
- 300 גר׳ דובדבנים מגולענים (אפשר גם יבשים)
- 1 בצל סגול
- מלח
אופן ההכנה
קוצצים דק את הפטרוזיליה והנענע.
מערבבים עם הקוסקוס המבושל, מוסיפים בצל קצוץ דק.
מתבלים בלימון, מלח ושמן זית אסקל.
קולים במחבת חופן שברי (או פרוסות שקדים)
מוסיפים לסלט את השקדים הקלויים ואת הדובדבנים ומערבבים בעדינות
הגשה
בתאבון!

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?