תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

כנאפה בשר ותפוחים בארבקינה

מנה ראשונה חגיגית ומקורית

מנה ל-6 סועדים

לבצק:
300 גר׳ שערות קדאיף
רבע כוס שמן זית ארבקינה

למילוי התפוחים:
2 תפוחי גרנד סמית חתוכים לקוביות
כף סוכר
כף שמן זית ארבקינה

למילוי הבשר:

1/2 קילו בשר טחון
2 בצלים
רבע כוס שמן זית ארבקינה
בהרט
מלח
פלפל

אופן ההכנה

מערבבים בעזרת הידיים את שערות הקדאיף עם שמן הזית עד שכל שערות הקדאיף משומנות היטב.
משטחים בעדינות כמחצית מהשערות בתבנית קוטר 26.

מקפיצים את קוביות התפוחים עם שמן הזית והסוכר ומניחים בצד.

מטגנים את הבצל וכשהוא כמעט שקוף מוסיפים את הבשר.
ממשיכים לטגן עד שהבשר מאבד מצבעו האדום והופך כולו לחום, מתבלים במלח ובבהרט.

מפזרים את התפוחים על שכבת שערות הקדאיף, מעליהם מפזרים את הבשר הטחון ומעל מסדרים את שארית שערות הקדאיף.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד ששערות הקדאיף מזהיבות.

מגישים חם.

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן