תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

כנאפה תפוחים שקדים ושמן זית

קינוח פרווה מעולה! של שף גיא לסניצקי

מצרכים לתבנית עגולה בקוטר 18 ס״מ

7 תפוחים
1 כף סוכר חום
200 מל' מיץ תפוחים
גרידת קליפת תפוז אחד
מעט קינמון
300 גרם אטריות קדאיף
70 מל' שמן זית קורינייקי
חופן שקדים קצוצים

אופן ההכנה

במחבת חמה מאוד עם כפית שמן זית מאדים את התפוחים כ 3 דקות,
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז ומעט קינמון ומקרמלים.
מוסיפים את מיץ התפוחים ומצמצמים את הנוזל.
מצננים.
בכלי אפיה שטוח מורחים מעט שמן זית.
מפרידים את אטריות הקדאיף בעזרת ידיים מרוחות בשמן ומניחים בשכבה אחידה בתבנית המשומנת.
צולים על הגריל עד קבלת צבע שחום הופכים בעזרת צלחת וצולים גם את הצד השני. מוציאים לצלחת.
מניחים בתחתית כלי האפיה (שהתפנה) את התפוחים ומחזירים את אטריות הקדאיף מעל וצולים שוב כחמש דקות. מגישים חם עם שקדים קצוצים מלמעלה

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן