אולי יעניין אותך גם
טיילנו לרמת הגולן, ביום חורפי אחד, קפצנו לראות את הזרימה במפל סער ועלינו למרום גולן, למסעדת הבוטיק, ׳הטובים של שפרה׳.
מסעדת שף ביתית נהדרת
יצאנו עם מתכון נהדר לכרובית צלויה.
אם אתם באזור, תאמו עם שפרה ארוחה מפנקת, או סל פיקניק, מלא דברים טובים.
רכיבים
כרובית
שמן זית קורטינה
מלח גס
סילאן
טחינה פרמזן
אופן ההכנה
חולטים כרובית במי מלח כ 7 דקות.
מסננים, יוצקים מעט שמן זית
ומכניסים לתנור חם מאוד, עד הזהבה קלה.
הגשה
יוצקים שמן זית מזן קורטינה, מפזרים מלח גס, מוסיפים זילוף של סילאן, זילוף של טחינה גולמית ומעל הכל פרמזן משובח מגורר.
בתאבון!

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
קורטינה
ארומטי ועשיר, בעל חריפות ומרירות בולטת
