תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

לאבנה סלק מתובלת בשמן זית אסקל

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

חומרים

 המתכון באדיבות שף נילי כהן  מינץ

 

1 קילו יוגורט עיזים
מיץ מ 2 סלקים במסחטת מיצים קשים
1 כפית וחצי מלח
1 כפית אבקת סלק מיובש
שמן זית אסקל
נבטי צנונית

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים,
מניחים בתוך בד חיתול גדול שמונח במסננת ללילה שלם.
בבוקר מגרדים את הגבינה בעזרת מרית מהחיתול.
מתבלים בשמן זית זן אסקל.
מקשטים בנבטי צנונית.
מגישים עם לחם טוב.

שף נילי כהן מינץ

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה