תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לאבנה סלק מתובלת בשמן זית אסקל

חומרים

 המתכון באדיבות שף נילי כהן  מינץ

 

1 קילו יוגורט עיזים
מיץ מ 2 סלקים במסחטת מיצים קשים
1 כפית וחצי מלח
1 כפית אבקת סלק מיובש
שמן זית אסקל
נבטי צנונית

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים,
מניחים בתוך בד חיתול גדול שמונח במסננת ללילה שלם.
בבוקר מגרדים את הגבינה בעזרת מרית מהחיתול.
מתבלים בשמן זית זן אסקל.
מקשטים בנבטי צנונית.
מגישים עם לחם טוב.

שף נילי כהן מינץ

 במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

אסקל

בעל מרירות בולטת וחריפות מאוזנת.

מתאים במיוחד לתיבול סלטים קרים. 

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
פטאייר במילוי זעתר וסומאק
3.7 (74%) 10 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן