תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לאבנה סלק מתובלת בשמן זית סורי

חומרים

1 קילו יוגורט עיזים
מיץ מ 2 סלקים במסחטת מיצים קשים
1 כפית וחצי מלח
1 כפית אבקת סלק מיובש
שמן זית סורי
נבטי צנונית

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים,
מניחים בתוך בד חיתול גדול שמונח במסננת ללילה שלם.
בבוקר מגרדים את הגבינה בעזרת מרית מהחיתול.
מתבלים בשמן זית זן סורי.
מקשטים בנבטי צנונית.
מגישים עם לחם טוב.

שף נילי כהן מינץ

 במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

סורי

בעל חריפות ומרירות גבוהה.

מתאים במיוחד לתיבול סלטים קרים. 

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X