תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לביבות דלעת

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה

מצרכים

חצי קילו דלעת
תפוח אדמה בינוני אפוי/מבושל
100 גרם פירורי לחם
80 גרם פיקורינו
80 גרם מוצרלה מעושנת/ גוורייר (ניתן להחליף ב-50 גרם גורגונזולה, למי שמעדיף גבינות כחולות)
שמן זית מזן ארבקינה
מלח, פלפל
אפשר גם מרווה למי שאוהב
שמן זית משובח (אנחנו השתמשנו בארבקינה)

אופן ההכנה

פורסים את הדלעת, שמים בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים כ-15 דקות ב-200 מעלות עד שהדלעת מתרככת

מכינים מהדלעת פירה, סוחטים מנוזלים.
מועכים את תפוח האדמה לפירה, ומוסיפים לדלעת יחד עם הגבינות וחצי מפירורי הלחם.
אם המסה רטובה מידי להוסיף עוד פירורי לחם.
יוצרים כדורים קטנים, עוטפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
מגישים מיד.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן