במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

אולי יעניין אותך גם
מצרכים
400 גרם זוקיני
150 גרם ריקוטה
50 גרם פיקורינו מגוררת
50 גרם פירורי לחם
ביצה
מלח, פלפל
מעט פירורי לחם לעיטוף
שמן זית קורינייקי
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגררים את הזוקיני בפומפיה, מסננים מהנוזלים.
מערבבים את הזוקיני, הגבינות, ביצה ופירורי לחם בקערה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים כדורים מן הבלילה ונעביר במעט פירורי לחם לציפוי.
מניחים את הכדורים בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים שמן זית מלמעלה
ואופים כ-20-25 דקות עד להזהבה.
אפשר גם לטגן בשמן עמוק.


רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?