תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לביבות זוקיני אפויות

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה

מצרכים

400 גרם זוקיני
150 גרם ריקוטה
50 גרם פיקורינו מגוררת
50 גרם פירורי לחם
ביצה
מלח, פלפל
מעט פירורי לחם לעיטוף
שמן זית קורינייקי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגררים את הזוקיני בפומפיה, מסננים מהנוזלים.
מערבבים את הזוקיני, הגבינות, ביצה ופירורי לחם בקערה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים כדורים מן הבלילה ונעביר במעט פירורי לחם לציפוי.
מניחים את הכדורים בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים שמן זית מלמעלה
ואופים כ-20-25 דקות עד להזהבה.
אפשר גם לטגן בשמן עמוק.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן