תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לביבות ירקות מטוגנות בשמן זית

חומרים

בצל גדול
1 כרשה
4-5 תפוחי אדמה בינוניים, רצוי מזן דזירה
2 ביצים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
3 כפות קמח
שמן זית לצ׳ינו או קורינייקי

אופן ההכנה

קוצצים דק את הכרישה ואת הבצל.
קולפים את תפוחי האדמה ומגגרים גס בפומפייה.
מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם הבצל הקצוץ והכרישה.
מוסיפים את יתר המרכיבים – ביצים, קמח ותבלינים – ומערבבים היטב.
מחממים שמן (לצ׳ינו או קורינייקי) במחבת כבדה על גבי להבה בינונית.
יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים שוב את הנוזלים. מטגנים עד הזהבתן של הלביבות.
מגישים חם עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה בתוספת עירית קצוצה או מעט פטרוזיליה.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

לצ'ינו

בעל טעם עדין במיוחד

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X