תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לביבות תירס

חומרים

380 מ"ל מים
כפית מלח
50 גרם פולנטה אורגנית
2 ביצים אורגניות
3/4 כוס קמח כוסמין אורגני מלא
שקית אבקת אפייה
2 בצלים מטוגנים
2 פחיות תירס, מסוננות מנוזלים
שמן זית מסוג פיקואל לטיגון

אופן ההכנה

מביאים לרתיחה את המים עם כפית מלח.
מוסיפים פנימה את הפולנטה תוך כדי ערבוב מתמיד.
אמורה להתקבל תערובת סמיכה כמו דייסה.
מסירים מהאש, מצננים בטמפרטורת החדר.
כשהתערובת בטמפרטורת החדר, מוסיפים פנימה את הביצים, הקמח, אבקת האפייה והבצלים המטוגנים ומערבבים.
מקפלים פנימה היטב את התירס, עד שהוא נטמע פנימה.
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה, עדיף טפלון.
כשהשמן חם, ובעזרת כף, נוטלים כמות של כף גדושה מהתערובת ומעבירים למחבת.
משטחים מעט ליצירת צורת לביבה יפה (קוטר 5 ס"מ לערך).
מטגנים מכל צד, עד שהלביבות מזהיבות יפה.
מעבירים לנייר סופג ושומרים חם עד ההגשה.

במתכון זה השתמשנו בכוס  שמן זית מסוג

פיקואל

בעל חריפות ומרירות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X