במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

אולי יעניין אותך גם
מצרכים
חצי קילו תפוחי אדמה מבושלים
2 ביצים
50 גרם פיקורינו
80 גרם קצ׳וטה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
קמח
פירורי לחם
שמן זית קורינייקי לטיגון
אופן ההכנה
מועכים את תפוחי האדמה לפירה אוורירי. מוסיפים ביצה אחת, את הגבינות ומתבלים
יוצרים כדורים אובלים וטובלים בקמח, ביצה, קמח, ביצה, פירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים מיד.


רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?