תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לביבות תפוחי אדמה וגבינות

מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה

מצרכים

חצי קילו תפוחי אדמה מבושלים
2 ביצים
50 גרם פיקורינו
80 גרם קצ׳וטה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
קמח
פירורי לחם
שמן זית קורינייקי לטיגון

אופן ההכנה

מועכים את תפוחי האדמה לפירה אוורירי. מוסיפים ביצה אחת, את הגבינות ומתבלים
יוצרים כדורים אובלים וטובלים בקמח, ביצה, קמח, ביצה, פירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים מיד.

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן