אולי יעניין אותך גם
חומרים
דג לברק בינוני, מפולט
אננס בשל בינוני
עלי כפיר-ליים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
שורש ג'ינג'ר
גבעולי למון גראס
עלי בננה
אופן ההכנה
חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.
שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.
מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח.
מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.
דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.
מכסים בפרוסת אננס.
סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.
צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.
הערות:
אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
סורי
בעל חריפות בינונית ומרירות גבוהה
