תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

לברק עם אננס עטוף בעלה בננה

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

סורי

בעל חריפות בינונית ומרירות גבוהה

חומרים

דג לברק בינוני, מפולט
אננס בשל בינוני
עלי כפיר-ליים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
שורש ג'ינג'ר
גבעולי למון גראס
עלי בננה

אופן ההכנה

חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.
שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.
מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח.
מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.
דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.
מכסים בפרוסת אננס.
סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.
צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.
הערות:
אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן