תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

לברק עם אננס עטוף בעלה בננה

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

חומרים

דג לברק בינוני, מפולט
אננס בשל בינוני
עלי כפיר-ליים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
שורש ג'ינג'ר
גבעולי למון גראס
עלי בננה

אופן ההכנה

חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.
שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.
מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח.
מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.
דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.
מכסים בפרוסת אננס.
סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.
צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.
הערות:
אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה