תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

לחמניות פסח

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

חומרים

1‭ ‬ ו‭- ‬2/3‭ ‬כוסות‭ ‬מים‭ ‬רותחים

2/3 כוס‭ ‬שמן‭ ‬זית לצ׳ינן

2 כוסות‭ ‬קמח‭ ‬מצה

1 כפית‭ ‬מלח‭ ‬דק

1 קורט‭ ‬פלפל‭ ‬שחור‭ ‬טחון

4 ביצים‭ ‬

אופן ההכנה

מחממים‭ ‬תנור‭ ‬ל‭-‬200‭ ‬מעלות‭.‬

שמים‭ ‬בקערת‭ ‬מיקסר‭ ‬עם‭ ‬וו‭ ‬גיטרה‭ ‬את‭ ‬קמח‭ ‬המצה‭, ‬ המלח‭ ‬והפלפל‭
‬מוסיפים‭ ‬לקערה‭ ‬מים‭ ‬רותחים‭ ‬ושמן‭ ‬ומעבדים‭ ‬מיד‭, ‬עד‭ ‬קבלת‭ ‬בצק‭ ‬אחיד‭, ‬חלק‭ ‬וחמים

ממשיכים‭ ‬לעבד‭ ‬ומוסיפים‭ ‬את‭ ‬הביצים‭ ‬אחת‭ ‬אחרי‭ ‬השנייה
‭‬ממתינים‭ ‬שהבצק‭ ‬יתאחד‭ ‬שוב‭ ‬לפני‭ ‬שמוסיפים‭ ‬את‭ ‬הביצה‭ ‬הבאה‭.‬

בידיים‭ ‬רטובות‭ ‬מעצבים‭ ‬לחמניות‭ ‬עגולות‭ ‬או‭ ‬מאורכות‭ ‬מהבצק‭.‬

מניחים‭ ‬את‭ ‬הלחמניות‭ ‬המעוצבות‭ ‬באופן‭ ‬מרווח‭ ‬על‭ ‬גבי‭ ‬תבנית‭ ‬מרופדת‭ ‬בנייר‭ ‬אפייה‭.‬
זורים‭ ‬שומשום‭ / ‬גרעיני‭ ‬חמניה‭ ‬או‭ ‬דלעת

מעבירים‭ ‬לתנור‭ ‬ואופים‭ ‬20‭ ‬דקות‭ ‬בלי‭ ‬לפתוח‭ ‬את‭ ‬דלת‭ ‬התנור‭ ‬כלל‭.‬

מנמיכים‭ ‬את‭ ‬חום‭ ‬התנור‭ ‬ל‭-‬160‭ ‬מעלות‭ ‬ואופים‭ ‬כ‭-‬30‭ ‬דקות‭ ‬נוספות‭, ‬עד‭ ‬שהלחמניות‭ ‬שחומות‭, ‬יבשות‭ ‬מבפנים‭ ‬וקלות‭.‬

מצננים‭ ‬ומגישים‭ , ‬או‭ ‬שומרים‭ ‬בקופסה‭ ‬סגורה‭ ‬בטמפרטורת‭ ‬החדר

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה