במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

אולי יעניין אותך גם
מבוססות קמח טפיוקה. ללא גלוטן!
שני שליש כוס חלב
שליש כוס שמן זית קורינייקי
ביצה
כפית מלח
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת או מוצרלה
חצי כוס גבינת צ'דר מגוררת
חופן זיתים קצוצים לטבעות
כוס וחצי קמח טפיוקה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מעבדים את כל החומרים ביחד בעזרת מטרפה
מעבירים כף גדולה מהבלילה לכל שקע של תבנית סיליקון.
אופים 20 דקות, ואוכלים מיד.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?