תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

מוסר כפול

קארפצ׳יו מוסר, איולי שקדים קלויים, קונפי כרישה בשמן זית ארבקינה

מנה ל-2 סועדים

1 פילה מוסר פרוס דק
1 לימון- גרידה ופלחים
צנונית- חצויה

קונפי כרישה
1 כרישה חתוכה ל-4 חלקים לרוחבה
שמן זית ארבקינה
2 גבעול תימין

איולי שקדים
1 חלמון
150 גרם שקדים פרוסים
150 מל' שמן זית ארבקינה
מעט חרדל

טוויל לחם
לחם כפרי משובח

אופן ההכנה

הכנת הכרישה
בסיר קטן מניחים את הכרישה, מציפים בשמן זית עד כיסוי, מוסיפים את גבעול התימין ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות עד ריכוך מלא.
הכנת איולי שקדים
במחבת קטנה מניחים את השקדים הפרוסים ועליהם מוזגים את שמן הזית
מחממים על אש נמוכה עד השחמת השקדים, מסננים ומצננים
בקערה עמוקה טורפים את החלמון עם מעט חרדל ומזליפים באטיות את שמן השקדים
מכינים את טוויל הלחם: פורסים דק מאוד לחם ומיבשים בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות
הרכבת המנה:
בצלחת מניחים את פרוסות הדג ועליהם את הגרידת לימון, פלחי לימון, איולי שקדים, כרישה קונפי, צנונית וטוויל הלחם.

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן