תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

ממרח עדשים בטעם כבד על בסיס שמן זית

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

ממרח טבעוני מעולה שמשדרג כל סנדוויץ׳

מנה ל-6 סועדים

500 גרם עדשים שחורות, מבושלות לריכוך במים ללא מלח
2 בצלים גדולים, פרוסים
1/2 כוס אגוזי מלך
1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה
גבעול טימין
רבע כוס שמן זית ארבקינה
מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

+ מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד לריכוך והזהבה. מסירים מהאש.
+ מניחים במיכל של מעבד מזון את העדשים המבושלות, הבצל המטוגן, האגוזים והפטרוזיליה. יוצקים רבע כוס שמן זית ומעבדים לקבלת משחה גסה או חלקה (ניתן להוסיף מעט מים למרקם חלק יותר).
+ מוציאים לקערה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם אגוזי מלך קצוצים וגבעול טימין

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה