תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

ממרח עדשים בטעם כבד על בסיס שמן זית

ממרח טבעוני מעולה שמשדרג כל סנדוויץ׳

מנה ל-6 סועדים

500 גרם עדשים שחורות, מבושלות לריכוך במים ללא מלח
2 בצלים גדולים, פרוסים
1/2 כוס אגוזי מלך
1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה
גבעול טימין
רבע כוס שמן זית ארבקינה
מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

+ מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד לריכוך והזהבה. מסירים מהאש.
+ מניחים במיכל של מעבד מזון את העדשים המבושלות, הבצל המטוגן, האגוזים והפטרוזיליה. יוצקים רבע כוס שמן זית ומעבדים לקבלת משחה גסה או חלקה (ניתן להוסיף מעט מים למרקם חלק יותר).
+ מוציאים לקערה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם אגוזי מלך קצוצים וגבעול טימין

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן