תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

ממרח פלפלים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בכוס שמן זית מסוג

פיקואל

שמן ארומטי בעל מרירות מאוזנת וחריפות עדינה

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

הניגוב המושלם

חומרים

1 כוס אגוזי מלך
1 כוס קשיו
1 כף האריסה
3 פלפלים אדומים
1 בצל קטן קצוץ
1/4 כפית כמון טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית פיקואל
מלח

להגשה:
חופן פיסטוקים שבורים
כף קרם פרש

אופן ההכנה

קולים את הפלפל האדומים שהקליפה נחרכת.
מעבירים את הפלפלים לקופסה אטומה – האדים והחום ימשיכו לרכך אותו ויקלו על הקילוף. קולפים ומעבירים למעבד המזון.
מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים לממרח אחיד במרקם חלק.
להגיש עם זילוף שמן זית, קרם פרש ופיסטוקים שבורים

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
There are no products
דילוג לתוכן