תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

מצה בריי

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו ב- 5 כפות שמן זית מסוג

לצ׳ינו

בעל טעם עדין במיוחד

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

חומרים

2‭ ‬ מצות

1/4‭ ‬כוס‭ ‬חלב‭ ‬או‭ ‬שמנת‭ ‬מתוקה

1‭ ‬ ביצה‭ ‬טרופה

מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬שחור‭ ‬לפי‭ ‬הטעם

לצ׳ינו לטיגון

אופן ההכנה

מרטיבים‭ ‬מצות‭ ‬במים‭, ‬עוטפים‭ ‬במגבת‭ ‬נקייה‭ ‬ומייבשים‭ ‬אותן‭ ‬קלות ‭ )‬חשוב‭ ‬שהמצות‭ ‬יהיו‭ ‬לחות‭(.‬

טורפים‭ ‬היטב‭ ‬בקערה‭ ‬חלב‭,‬ביצה‭ ,‬מלח‭ ‬ופלפל‭.‬ שוברים‭ ‬פנימה‭ ‬את‭ ‬המצות‭ ‬לחתיכות‭ ‬בגודל‭ ‬הרצוי‭ ‬ומערבבים‭ ‬בעזרת‭ ‬מזלג‭ ‬או‭ ‬בידיים‭ ‬עד‭ ‬שהמצות‭ ‬עטופות‭ ‬בבלילה‭.‬

מחממים‭ ‬חמאה‭ ‬או‭ ‬שמן‭ ‬במחבת‭.‬ מוזגים ‬את‭ ‬הבלילה‭ ‬למחבת‭ ‬ומשטחים‭ ‬קלות‭. ‬
מטגנים‭ ‬את‭ ‬המצייה‭ ‬על‭ ‬צדה‭ ‬האחד‭ ,‬כשהיא‭ ‬מתחילה‭ ‬להזהיב‭ ‬הופכים‭ ‬לצד‭ ‬שני‭ ‬ומטגנים‭ ‬עוד‭ ‬כ‭-‬2‭ ‬דקות‭ ‬עד‭ ‬ששני‭ ‬הצדדים‭ ‬זהובים‭ ‬ופריכים‭. ‬
אוכלים‭ ‬חם‭ ‬או‭ ‬בטמפרטורת‭ ‬חדר‭.‬

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן