תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

ניוקי עגבניות בשמן ראשון המסיק

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

עננים נימוחים ברוטב עגבניות מתובלים בשמן ראשון המסיק

לניוקי-
1 וקצת ק״ג תפוחי אדמה
1/2 כוס קמח
2 כפות מחית עגבניות מיובשות/רסק עגבניות
מלח
פלפל

לתיבול-
1 עגבניה פרוסה דק
1 שן שום פרוסה דק
שמן ראשון המסיק
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי זעתר טריים
עלי זעתר כבושים (תוסיפי מתכון בנפרד)

אופן ההכנה

אופים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד ריכוך מלא
חוצים את תפוחי האדמה בעודם חמים, בעזרת כף מוציאים את התוכן לקערה ומועכים
מצננים מעט ומוסיפים את הקמח (כמות הקמח תשתנה לפי הלחות של הפירה תפו״א. ניתן להוסיף או להחסיר קמח לפי הצורך עד קבלת בצק יציב ומעט דביק)
מפזרים בנדיבות קמח על משטח העבודה, מוציאים את מסת הניוקי ומרדדים לנקניק בעובי הרצוי
מבשלים בסיר עם הרבה מים רותחים עד שהניוקי צפים
מוציאים בעזרת כף מחוררת
מניחים בצלחת פרוסות עגבניה ופרוסות שום ומתבלים בנדיבות בשמן זית ראשון המסיק, מפזרים מלח גס ומניחים מעל את הניוקי.
מתבלים שוב במלח גס, פרוסות שום, פלפל שחור גרוס ועלי זעתר

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה